Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

France 4U

France 4U
8 Pl. de L Hôtel de ville
21190 Meursault
Frankrijk
+33 3 80 20 86 20
https://nl.france4u.eu/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 16
Ondernemingsnummer / KVK: 440 793 826 000 31
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over France 4U

Elke France4U regiomanager woont en werkt in zijn of haar gebied, klaar om u te begeleiden door het verkoopproces van bezichtiging, onderhandeling en de aankoop van een woning. Ons hele France4U team bestaat uit mensen die de stap zelf hebben gezet, die de problemen begrijpen van een huis in Frankrijk beheren en hebben een ongeëvenaarde lokale kennis. De France4U leden zijn professionele makelaars, ingeschreven bij daarvoor bevoegde Franse instellingen en we kunnen u een veilige en correcte overdracht van eigendom garanderen, middels onze bedrijfsverzekering. We kunnen u ook helpen met allerhande vragen over financiering, technische onderzoeken en comfortabel wonen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod France 4U

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden