Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

H/o Camping Bungalowpark De Wielen

H/o Camping Bungalowpark De Wielen
Killemerweg 2
1744Kp Sint Maarten
Nederland
+31 625 036 331
http://www.bungalowparkdewielen.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL

Over H/o Camping Bungalowpark De Wielen

Op Chalet- en Bungalowpark De Wielen worden nieuwe vakantiewoningen gebouwd. U kunt kiezen uit vier modellen: De Wielen, De Waker, De Slaper en De Dromer. Van een eenvoudige landelijke woning met luiken tot een klassieke woning met tuitgevel. De uitbreiding wordt ruim en stijlvol opgezet. De nieuwe vakantiehuizen kunnen volledig naar eigen inzicht worden afgewerkt, ingericht en gebruikt. Uw eigen vakantiehuis in Sint Maarten kan een goed rendement opleveren en is daarom een aantrekkelijk alternatief voor een spaarrekening. Bij De Wielen heeft u alle vrijheid om uw vakantiehuis zo vaak als u wilt te verhuren.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod H/o Camping Bungalowpark De Wielen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden