Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Sojka Resort Slowakije - beleg vanaf € 5.000 met een beoogd jaarlijks rendement van 4%

Slowakije

€ 5.000 - € 50.000

Sojka Resort Slowakije - beleg vanaf € 5.000 met een beoogd jaarlijks rendement van 4%

  • Beleg vanaf €5.000 met een beoogd jaarlijks rendement van 4%

  • Toeristisch aantrekkelijk concept met topreviews op Tripadvisor

  • Sinds 2004 actief als belegging, gericht op duurzaamheid en ecologie

Sojka: Beleg vanaf € 5.000 met een beoogd jaarlijks rendement van 4%.

Sojka is een vakantieresort in de mooiste regio van Slovakije: de Liptov regio.Het resort bestaat uit een hotelgedeelte, familie-appartementen, vakantiewoningen en camperplaatsen. Het hotel zelf is niet het soort hotel dat je zou verwachten. Het bestaat uit verschillende gebouwen in traditionele stijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin met restaurant, binnenzwembad en wellness. De vakantiewoningen zijn ruime houten chalets. Gebouwd op dezelfde manier als de houten woningen die een paar honderd jaar oud zijn in de ons omringende dorpjes. Je vindt alle verdere toeristische informatie op de site van Sojka resort.

Gerdi Vanfleteren: "Sojka werd gebouwd in 2003. De eerste fase van het hotelgedeelte is open sinds 2004. Het was mijn bedoeling om Slovakije op de kaart te plaatsen als nieuwe en originele reisbestemming voor Belgen. Samen met mijn echtgenote Silvia en het ganse team bieden we de juiste service aan maar met een grote glimlach. Vakantie op zijn Slovaaks, maar met alle informatie in jouw eigen taal."

Het hotelgedeelte is ondergebracht in een Belgische BV (bedrijfsrevisoren Meesters Accountants, de rekening van de BV is actief bij Belfius). Het onroerend goed, het handelsfonds en de handelsgoederen zijn eigendom van Sojka BV. De juiste waarde werd gecontroleerd door een bedrijfsrevisor. Als coöperatief idee wensen wij symbolisch, verspreid over een paar jaar, 1.000 beleggers bijeen te brengen die dan allemaal mede-eigenaar worden van Sojka BV, en dus van Sojka resort. Je belegt een bedrag van min. 5.000 euro voor langere termijn. Je draagt bij tot onze duurbare doelstellingen, maar je krijgt ook een eerlijke opbrengst en diverse extra voordelen. Gerdi Vanfleteren blijft als oprichter en zaakvoerder werkzaam van Sojka resort. In de beginfase is Gerdi Vanfleteren eveneens bestuurder (onbezoldigd) van Sojka BV. Wanneer de aandelen 100% in handen zijn van deelnemers aan het project „Sojka is van ons“, zal een nieuwe Raad van Bestuur aangeduid worden.

De bestuurder wordt dan bijgestaan door een „Raad van Wijzen“ om hem/haar te adviseren bij het optimaal leiden van de zaak volgens de doelstellingen die Sojka BV voor ogen heeft. Elke aandeelhouder zal de kans krijgen om deel te nemen aan deze „Raad van Wijzen“. Het is de bedoeling om op de eerste Algemene Vergadering in 2022 een eerste „Raad van Wijzen“ samen te stellen.

Gegevens

Project ID245694

Prijs€ 5.000 - € 50.000

Verwachte rendement 4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Malatíny 104

Postcode 032 15

Plaats Malatíny

Land Slowakije

Aangeboden door:

Sojka Resort

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project