Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

BVBA Property Management Brussels

BVBA Property Management Brussels
Daalstraat 100
1852 Grimbergen
België
003222703686
http://www.pmb.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: Be0429388514
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over BVBA Property Management Brussels

De Costa del Sol, de regio Malaga, Benalmadena, Fuengirola en verder door tot voorbij Marbella, is een toplocatie voor investeren en genieten. Schitterende nieuwbouwappartementen met een tot drie slaapkamers, prachtige penthouses, betoverende villa’s op adembenemende locaties met fantastische uitzichten op zee en pittoreske haventjes. Deze kuststrook van de Middellandse Zee vormt een uitvalbasis voor tochten in de ongerepte natuur, bezoeken aan historische steden en gebouwen, een partijtje golf, lekker mediterraan eten, gezellig kuieren in kleine steegjes of zalig luieren op het strand. Het hele jaar door zon, wie droomt daar niet van en wie wil daar niet bij horen? Contacteer ons met een vingerknip en we begeleiden u naar de realisatie van uw droom.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod BVBA Property Management Brussels

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden