Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

The Palm Tree Group

The Palm Tree Group
Avda. Ricardo Soriano, 72, Edif. Golden B, 1a Planta
29601 Marbella
Spanje
+32470334374
http://www.palm3group.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: NIF Y5954230-G
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over The Palm Tree Group

The Palm Tree Group, opgericht in 2001, is een erkend vastgoedonderneming handelend onder de naam Palm3Group. Met hun hoofdkantoor in Marbella zijn ze actief in en rond Marbella, Estepona, New Golden Mile, Benahavis, Nueva Andalucia, Puerto Banus, Golden Mile, Mijas, Mijas Costa, Fuengirola, Benalmadena, Calahonda en Torremolinos allemaal gelegen aan de Costa del Sol. De Costa del Sol (Spaans voor zonne-kust) is een 300 km lang stuk van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse regio Andalusië tussen Gibraltar en Almeria. De kust ligt in de Spaanse provincies Malaga, Cadiz en Granada. Onze specialiteit is de verkoop van off-plan en nieuw te bouwen huizen en appartementen in en rond Marbella. Wij selecteren enkel de meest prestigieuze bouwprojecten gebouwd door bekende en gerespecteerde projectontwikkelaars en ontworpen door gerenommeerde architecten.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod The Palm Tree Group

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden