Willemen Real Estate

Willemen Real Estate
Kraanstraat
32800 Mechelen
België

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Willemen Real Estate

Wij geven om de toekomst. Duurzaamheid staat bij ons voorop. We streven telkens naar een laag energiepeil voor onze appartementen en woningen, lager dan opgelegd door de voorwaarden van de bouwvergunning. Bij kantoren vertaalt dit zich in het streven naar het behalen van een hoge BREEAM-classificatie. Jaar na jaar verhogen wij zo de kwaliteit van ons vastgoedbestand en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische vastgoedmarkt. Een van onze andere troeven in het streven naar duurzame toekomst, is het creëren van groene binnengebieden in onze projecten. Rust en omgeving zijn trefwoorden die voor ons perfect passen in een aangename landelijke of binnenstedelijke omgeving. Na aankoop nodigen wij onze klanten uit voor een persoonlijke gesprek waarin wij het verloop van het proces grondig toelichten. U bepaalt zelf welke afwerkingsmaterialen u verkiest. Onze leveranciers zijn gevestigde waarden in de markt. Wij bieden onze klanten een kwalitatief afgewerkt appartement tegen een competitieve prijs, met begeleiding en werfbezoeken tijdens het bouwproces.

Deze makelaar is aangesloten bij:

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Willemen Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden