Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Villajoyosa

Alicante, Spanje

€ 266.000

Woonoppervlakte 151m2
Perceeloppervlakte 246m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Marquanthouse uw makelaarskantoor aan de kust van Alicante biedt halfvrijstaande huizen midden in de natuur aan in een rustige omgeving vlakbij Villajoyosa en Benidorm.De huizen hebben een perceel en privé zwembad, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, aparte keuken, living kamer, solarium, grote mezzanine woonkamer en garage voor 2 auto's met berging inbegrepen. Aan de oevers van de rivier de Sella ligt Orxeta, een klein stadje in het binnenland van de Marina Baixa regio, een charmant stadje midden in de natuur met amper duizend inwoners. naast het Amadorio-stuwmeer, op slechts 6 kilometer van de zee en dicht bij alle voorzieningen en diensten.Residencial Orxeta heeft twintig semi-vrijstaande huizen met zwembad en privé garage, moderne stijl en concept van open ruimtes en hoogwaardige afwerking en uitrusting Nieuwste huizen te koop. Ze hebben een perceel en privé zwembad, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toilet, aparte keuken, woonkamer, solarium, grote mezzanine woonkamer en garage voor 2 wagens met berging inbegrepen. Chalets midden in de natuur. In een rustige omgeving nabij Villajoyosa en Benidorm, aan de oevers van de rivier de Sella ligt Orxeta, een klein stadje in het binnenland van de Marina Baixa regio, een charmant stadje van amper duizend inwoners midden in de natuur, naast het Amadorio stuwmeer, een slechts 6 kilometer van de zee en dichtbij alle diensten en voorzieningen. Verschillende Golfbanen op kleine afstand. Residencial Orxeta heeft 20 semi-vrijstaande huizen met zwembad en privé garage, moderne stijl en concept van open ruimtes, met eersteklas afwerking en uitrusting.EigendomseigenschappenliftPrivé terrasInvalide accesWashokOpen conceptOptioneelAircoGemeenschappelijk zwembadGolf

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID246529

ID makelaar809320

Prijs€ 266.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Villajoyosa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning