Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Casa Nova Vastgoedstyling

Casa Nova Vastgoedstyling
Dirk Martensstraat 2, loods 3
8200 Brugge
Belgie
0032494899496
http://www.casanova-vastgoedstyling.be

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 5 +1
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm BVBA
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2012

Medewerkers

Barbara Bassens

Founder

Emma Vandekerckhove

Junior Marketing Manager

Julie Brabant

Sales advisor / Interior designer

Lore Denys

Sales advisor / Interior designer

Over Casa Nova Vastgoedstyling

Casa Nova – dat is meer dan vastgoedstyling. Dankzij onze jarenlange ervaring in het stylen van diverse panden voor verkoop hebben we voldoende kennis in huis om je bij te staan met raad en daad – gaande van interieur- en kleuradvies tot het uitwerken van ganse 3D’s en visualisaties. Ons aanbod? Dat is er voor iedereen, van particulieren tot bedrijven. We hebben talrijke samenwerkingen met diverse partners waardoor we verschillende meubelmerken kunnen aanbieden in ons gamma. Laat dat nu net de troef van Casa Nova zijn – het mixen en matchen van diverse stuks tot het totaalplaatje klopt. Ook voor het inrichten en stylen van een tweede verblijf in het buitenland kunt u bij ons terecht. We ontwikkelden verschillende pakketten, dat volledig aangepast kan worden aan uw persoonlijke wens en budget. We stellen een volledig interieur samen op maat, staan in voor het transport én het ter plaatse monteren van het complete interieur. We werken met vertrouwde partners om de meubelen te stockeren en onze stylisten komen zelf ter plaatse om alles te installeren en de juiste finishing touch aan te brengen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Casa Nova Vastgoedstyling

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden