Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Orihuela Costa

Murcia, Spanje

€ 187.000

Woonoppervlakte 65m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Uw toekomstige vakantiewoning?
Nieuwe strand appartementen in Villamartin met 2 of 3 slaapkamers en gemeenschappelijke zwembaden en grote gemeenschappelijke ruimtes.

De appartementen van deze "gated community" met een totaal van 94 eenheden verdeeld in 3 blokken van de begane grond plus drie hoogtes, met appartementen van 2 en 3 slaapkamers, en 1 en 2 badkamers.
U kunt kiezen waar te wonen; begane grond appartementen met een eigen tuin, middelste verdiepingen met ruime terrassen ontworpen om u te laten profiteren van het meeste licht en genieten van de zon of bovenste verdieping met een dakterras.

In alle appartementen zijn Wi-Fi-routers geïnstalleerd met apparatuur die klaar is voor televisie in verschillende talen. Een ander vermeldenswaardig aspect is het ontwerp van de appartementen, badkamers met verborgen waterreservoirs, douche met douchescherm, ingebouwde kasten en intercom verbonden met de twee voetgangersingangen van het wooncomplex inbegrepen.
Bovendien zullen alle appartementen beschikken over een parkeerplaats in de kelderverdieping met of zonder berging. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruwweg 3.300 m2 groot en 2 zwembaden, jacuzzi en 2 jeu de boules banen. W-Fi zal beschikbaar zijn in alle gemeenschappelijke ruimtes.

Aire Residencial ligt in het gebied van Villamartin Golf (Orihuela Costa), en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van degenen die op zoek zijn naar de mediterrane levensstijl, in een rustige omgeving, maar goed ingeburgerd gebied en toch dicht bij de zee (8 minuten) en zeer dicht bij alle voorzieningen.

Pak uw handdoek en loop naar Playa Flamenca om uw gouden kleurtje te krijgen. Dit prachtige strand, evenals het nabijgelegen La Zenia Beach zijn beide bekroond met de Blauwe Vlag status. U kunt er schoon water verwachten en een ruim aanbod aan voorzieningen, waaronder parkeergelegenheid, kinderspeelplaats, toiletten en een door een badmeester bemande Rode Kruispost. Alles wat u nodig heeft voor een leuk dagje uit met het gezin.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID249810

ID makelaar1679D

Prijs€ 187.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03189

Plaats Orihuela Costa

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning