Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Immo ID Espana

Immo ID Espana
Muizenhoekstraat 12
2812 Mechelen
België
+32 474 24 24 48
http://immoid-espana.be

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Immo ID Espana

Wij werken in dienst van jou, de koper en werken niet voor de bouwer of ontwikkelaar. We zijn meer dan verkopers van panden! We zijn ‘pandenjagers’ en zoeken op basis van jouw wensen het geschikte pand. Wil je aan zee, in het binnenland of op een golf wonen? In een appartement of huis? Wil je er gaan wonen of is het een vakantieplek die al dan niet ook verhuurd moet worden? Wil je kortbij winkels en restaurants zitten of toch iets rustiger en afgelegen? Immo ID Espana houdt er allemaal rekening mee. En daar er in Spanje geen exclusiviteit is en wij dus alles kunnen en mogen verkopen, vinden we zo altijd het geschikte pand. We helpen je bij aansluiting van de nutsvoorzieningen, opening van een bankrekening, installatie van alarm of wifi en nog vele andere zaken. Je kan bij ons ook terecht voor nuttige informatie over de streek, organisatie van je gezondheidszorg, lekkere restaurants, enz. Kortom elke vraag wordt beantwoord. Zijn er zaken waaraan we niet gedacht hebben? Vertel het ons en we denken graag met je mee! Naast onze eigen kennis kan je ook vrijblijvend beroep doen op het advies van enkele lokale advocaten waarmee wij samenwerken. Zij staan jullie samen met ons mee bij om weloverwogen en goed geïnformeerd tot een aankoop over te gaan. Stap voor stap begeleiden we jou door het hele proces. Je gaat mee met ons op bezichtigingstrip om je toekomstige eigendom te gaan bekijken. Bij Immo ID Espana kies je voor een persoonlijke aanpak. Interesse? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Immo ID Espana

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden