Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Alicante

Alicante, Spanje

€ 430.000

Woonoppervlakte 106m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Prachtig appartementencomplex in Finestrat, met uitzicht op de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee. Het complex ligt op een trapsgewijs aangelegd terrein, waardoor je een fantastisch panoramisch uitzicht hebt op de zee en de omringende bergen. Slechts enkele minuten rijden van het winkelcentrum La Marina, en ook van Benidorm met zijn vele uitgaansgelegenheden, vrijetijdsactiviteiten en spectaculaire stranden.

Het complex omvat appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, in verschillende modellen: duplexappartement op de begane grond met een multifunctionele kelder en een tuin; appartement op de tussenverdieping met groot terras; en penthouse duplex appartement met een privésolarium. Alle modellen hebben een ruime open zitkamer, met toegang tot een terras met uitzicht op zee. Alle appartementen hebben een en-suite hoofdslaapkamer, en een bergruimte en parkeerplaats op de gemeenschappelijke parkeerterreinen.

De schitterende gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich trapsgewijs op twee niveaus en bieden een uitzonderlijk uitzicht. Het onderste niveau, dat in de eerste fase van het project ligt, omvat een groot zwembad voor volwassenen en kinderen, ligstoelen, kinderspeelplaats, paddel-/tennisbaan en grote groenzones. Het bovenste niveau, dat tot de tweede fase zal behoren, krijgt een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een Finse sauna, en nog een groot buitenzwembad, een speelplaats voor kinderen, groene zones en een paddel-/tennisbaan. Het pronkstuk van het hele complex wordt de voetgangersbrug die de twee gemeenschappelijke ruimten met elkaar verbindt, zodat de bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen.

De appartementen zijn voorzien van airco, geïntegreerd witgoed, vloerverwarming in de badkamers, video-intercom, een bergruimte en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke parkeerruimten.

Appartementen van 305.000€ (UITVERKOCHT)
Duplexappartement met kelder van 375.000€ (UITVERKOCHT)
Penthouse met privésolarium van 430.000 €

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID250637

Prijs€ 430.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Finestrat

Postcode 03509

Plaats Alicante

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning