Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject Camporrosso Stone Valley II - Penthouse met privésolarium

Alicante, Spanje

€ 430.000 - € 350.000

Nieuwbouwproject Camporrosso Stone Valley II - Penthouse met privésolarium

  • Resort met buiten- en binnenzwembad, fitnessruimte en sportterreinen

  • Uitzicht over Benidorm en de zee

  • Op loopafstand van alle winkels en restaurants

Prachtig appartementencomplex in Finestrat, met uitzicht op de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee. Het complex ligt op een trapsgewijs aangelegd terrein, waardoor je een fantastisch panoramisch uitzicht hebt op de zee en de omringende bergen. Slechts enkele minuten rijden van het winkelcentrum La Marina, en ook van Benidorm met zijn vele uitgaansgelegenheden, vrijetijdsactiviteiten en spectaculaire stranden.

Het complex omvat appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, in verschillende modellen: duplexappartement op de begane grond met een multifunctionele kelder en een tuin; appartement op de tussenverdieping met groot terras; en penthouse duplex appartement met een privésolarium. Alle modellen hebben een ruime open zitkamer, met toegang tot een terras met uitzicht op zee. Alle appartementen hebben een en-suite hoofdslaapkamer, en een bergruimte en parkeerplaats op de gemeenschappelijke parkeerterreinen.

De schitterende gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich trapsgewijs op twee niveaus en bieden een uitzonderlijk uitzicht. Het onderste niveau, dat in de eerste fase van het project ligt, omvat een groot zwembad voor volwassenen en kinderen, ligstoelen, kinderspeelplaats, paddel-/tennisbaan en grote groenzones. Het bovenste niveau, dat tot de tweede fase zal behoren, krijgt een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een Finse sauna, en nog een groot buitenzwembad, een speelplaats voor kinderen, groene zones en een paddel-/tennisbaan. Het pronkstuk van het hele complex wordt de voetgangersbrug die de twee gemeenschappelijke ruimten met elkaar verbindt, zodat de bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen.

De appartementen zijn voorzien van airco, geïntegreerd witgoed, vloerverwarming in de badkamers, video-intercom, een bergruimte en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke parkeerruimten.

Appartementen van 305.000€ (UITVERKOCHT)
Duplexappartement met kelder van 375.000€ (UITVERKOCHT)
Penthouse met privésolarium van 430.000 €

Gegevens

Project ID250637

Prijs€ 430.000 - € 350.000

Aantal units 32

Woonoppervlakte 106 - 190m2

Verwachte oplevering 2023 - 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Finestrat

Postcode 03509

Plaats Alicante

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Aangeboden door:

Medland Spanje

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project