Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Magliano Di Tenna

Marche, Italië

€ 260.000

Woonoppervlakte 143m2
Perceeloppervlakte 14.600m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

De oorspronkelijke boerderij, casa colonica, is weer geheel nieuw gebouwd en is nu ruwbouw af (de bouwkraan en steigers zijn weg). Het heeft twee verdiepingen met een totaal vloeroppervlakte van 143 m² waarvan 15 m² een terras op de eerste verdieping zijn.Het huis moet worden voltooid, maar het heeft oude bakstenen buitenmuren, travi a vista en terracotta tegels. Het heeft ook een volledige dakbedekking gemaakt van klassieke copi (dakpannentegels.Het huis ligt op een beschutte, groene plek en biedt veel privacy, maar het is ook slechts twee minuten rijden van de charmante borgo van Magliano di Tenna, die u vanaf het huis op de top van een heuvel ziet liggen.Omdat het ruwbouw af is geeft dit u de mogelijkheid om het huis naar uw eigen wensen verder te ontwerpen en af ​​te werken.Buiten het huis is er een binnentuin van 900 m² en extra 14600 m² grond die voornamelijk uit bos bestaat. Hier kunt u een zwembad bouwen indien gewenst.De prachtige stad Fermo ligt op 20 minuten rijden en de Adriatische kust op slechts 20 km, met charmante en levendige stadjes als Porto San Giorgio en Torre di Palme.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID251439

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 260.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Magliano Di Tenna

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning