Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Punto Properties

Punto Properties
Avenida Del Ferocarril 60
30710 Los Alcazares
Spanje
0034722786643
https://www.puntoproperties.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK: Y6661627J
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Punto Properties

Wij zijn een onafhankelijke makelaar, gevestigd in Los Alcazares, we bestrijken de regio’s Valencia/ Groot Alicante en Murcia en onze specialiteit is het omgaan met finca’s of eigendommen in het binnenland van de Costa Blanca en nieuwbouw woningen. Wij zijn een volledig geregistreerd en gediplomeerd kantoor. We streven ernaar om uw aankoop zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken en u door alle noodzakelijke stappen te begeleiden die nodig zijn om een woning hier in Spanje te kopen. U vindt in ons vastgoedportfolio een geweldige deal van finca’s of landhuizen, villa’s aan de kust, appartementen, bungalows, en nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca Noord en Zuid, Murcia en Costa Calida. We hebben een snelle en gemakkelijke website voor u gemaakt om een reeks eigendommen te vinden, afhankelijk van uw vereisten, deze eigendommen zijn zorgvuldig geselecteerd in de wetenschap en te verifiëren dat alle documentatie in orde is vanwege de legalisatie en dat deze periodiek wordt herzien en bijgewerkt. Als u vragen heeft over een woning van uw interesse of algemene vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Punto Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden