Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Playa Honda

Murcia, Spanje

€ 334.000

Woonoppervlakte 134m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In onze nieuwe ontwikkeling in Playa Honda hebben we in totaal 5 villa's. Deze ontwikkeling valt op door zijn ruime huizen en percelen en de nabijheid van het strand.We hebben in totaal 3 huizen beschikbaar + het showhuis. Onze kavels variëren van 400m² tot 450m² en de bebouwde oppervlakte is 134m². Zoals gebruikelijk zijn de bouwkwaliteiten van hoog niveau, evenals onze binnenafwerking. Wij bieden een volledig uitgeruste keuken met huishoudelijke apparaten van topmerken (inclusief koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.Voor al onze nieuwbouwprojecten is elk voorschot verzekerd door een bankgarantie, afgeleverd een onafhankelijke advocaat. De gehele constructie wordt wekelijks opgevolgd door onszelf en een architect.Wij zijn een Belgisch Vastgoedkantoor en spreken Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Wij bieden een service van AZ, en begeleiden en helpen onze klanten vanaf het begin, tot jaren na de aankoop van hun huis.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID252497

ID makelaar1103423

Prijs€ 334.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 35509

Plaats Playa Honda

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Punto Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning