Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Happy.Rentals and Italian.Properties

Happy.Rentals and Italian.Properties
Via Luigi Canonica 4
6900 Lugano
Zwitserland
+31 308200010
http://www.happy.rentals/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2008

Medewerkers

Over Happy.Rentals and Italian.Properties

Happy.Rentals biedt professionele vakantieverhuur en property management diensten aan in Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, Kroatië, Griekenland en België. Wij zijn een internationaal bedrijf gevestigd in Lugano, met een toegewijd team van professionals die alles verzorgen voor zowel gasten als huiseigenaren, hulp verlenen vanaf de boeking tot aan het vertrek en uitstekende management services bieden. Opgericht in 2008 rond het beroemde Comomeer, hebben we nu meer dan 15 lokale kantoren in heel Europa en we zijn er trots op dat we een breed scala aan vakantiewoningen kunnen aanbieden voor elk budget, smaak en type vakantie zoals gezellige chalets in de bergen, moderne stadsstudio's, adembenemende luxe villa's en ingetogen vakantieverblijven op het platteland. Italian.Properties is een makelaarskantoor dat professioneel woningen zoekt en verkoopt om te helpen reloceren, investeren of verblijven in de prachtige gebieden aan de overkant van de Zwitsers-Italiaanse meren, zonder de rompslomp van property management. Als uw makelaar staan wij u bij gedurende de gehele verwervingsprocedure, advisering en aankoop voor inrichtingsprojecten en de uitvoering van woningrenovatieprojecten. Een van onze recentste aanbiedingen is Porto Letizia, onze Residence met de meest budgetvriendelijke woningen voor zowel gezinnen met kinderen als koppels, in een zorgeloze buurt met alle faciliteiten binnen handbereik. De residentie is gelegen langs de schilderachtige waterkant van het Luganomeer, op een goed onderhouden locatie en op slechts enkele minuten van de voorzieningen van Porlezza. Het beschikt ook over een uitgestrekt park, waar het bruisende gevoel van ontspanning en plezier op de bewoners wacht, samen met een overvloed aan tijdloze ervaringen zoals zondagse brunches en picknicks aan het meer.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Happy.Rentals and Italian.Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden