Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Douma Outdoor Living

Douma Outdoor Living
Handelsweg-Noord 35
8251 JS Dronten
Nederland
+ 31 6 13 21 85 12
https://www.doumaoutdoorliving.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2008

Medewerkers

Over Douma Outdoor Living

Sinds 2008 zijn wij het adres voor extra woonplezier. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als particulieren markt. Met onze focus op Tiny Houses spreken wij een markt aan die erg in ontwikkeling, enorme potentie heeft en mede ook geweldige mensen kent. Wij halen enorme waardering en motivatie uit het samen met de klant zoeken naar de juiste product door deze naar wens samen te stellen en zo tot een prachtig resultaat te komen. Naast Tiny Houses, leveren wij terrassen, overkappingen, tenthouses en sanitair units. Sinds onze oprichting hebben wij enorm veel klanten mogen verwelkomen en prachtige projecten mogen realiseren. Wij kijken er dan ook enorm naar uit jou te verwelkomen als nieuwe klant, zodat wij nog een klant hebben om enorm trots op te zijn. Wij proberen elke dag onze producten en service te verbeteren en blijven ons ontwikkelen op het gebied van technologie en efficiëntie. Wij houden dan ook de markt nauwlettend in de gaten om in te spelen op de vraag van de klant.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Douma Outdoor Living

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden