Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Watervilla’s Waterpark Zwartkruis

Friesland, Nederland

€ 495.000 - € 649.000 v.o.n. exclusief btw

Watervilla’s Waterpark Zwartkruis

  • - 6-persoons, 8-persoons of 10-persoons villa's

  • - Ruime kavel, eigen steiger voor de deur en uitzicht op open vaarwater

  • - Geen verhuurverplichting!

Wat een plek – wat een uitzicht! OP ZATERDAG 9 JULI EN ZONDAG 10 JULI OPEN HUIS

Beeld je alvast eens in: het kalmerende geluid van watervogels, in de verte tikt een lijn tegen een mast, de ondergaande zon die nog even over het water voor je tuinterras schijnt. Vanaf het terras zie je dat je sloep of zeilboot tevreden aan je eigen steiger ligt; morgen is er weer een dag.

Je voelt je al heel snel thuis in Noardburgum. Een stukje fietsen, uurtje vissen, even samen in de kano, nog een keertje het meer op met windkracht 5, koffie in het dorp, een leuke stedentrip voor de afwisseling, toch eens vroeg uit de veren voor de boottocht naar het unieke Lauwersmeergebied? Of toch weer net als gisteren: tuinstoel achterover en maar kijken? Aan het eind van het binnenhaventje van Waterpark Zwartkruis draai je met een boot zo de Swemmer op; een mijl verderop begint het uitgestrekte Burgumer Mar. Zelfs in het met schitterend vaarwater en landschap verwende Friesland, zijn dit soort mooie, bevoorrechte plekken zeldzaam. Je voelt je al heel snel thuis in Noardburgum. En als je er een tijdje niet kunt zijn – nu al met spijt – profiteer je van de verhuur als vakantievilla.

Karaktervolle recreatievilla’s aan de waterkant
Wat het eerst opvalt? De 34 watervilla’s, ruim of nog iets ruimer, hebben één ding gemeen: de karakteristieke ‘oversteek’, het ruim bemeten dak dat de huizen op een speelse manier allure en eigenzinnigheid geeft. Met wat fantasie in de stijl van een houten ‘longhouse’ in de Tropen. In combinatie met de stoere gevelafwerking een huis om meteen maar verliefd op te worden. Duurzaam. Rendabel. Onweerstaanbaar. Je mag rekenen op:

-Gasloos verwarmen en koken
-Ruime kavel, elke villa ligt aan het water, eigen steiger voor sloep, zeilboot of visbootje
-Met de boot te bereiken: Restaurant De Leien en Restaurant Bergumermeer, fraai ontwerp met karakteristiek ‘oversteek’ dak, heel eenvoudig te verhuren.

Doordacht ontworpen volgens de eisen van nu: gasloos, standaard 12 zonnepanelen, comfortabel, ruim, prachtige lichtinval, aantrekkelijke materialen binnen en buiten, smaakvol gebouwd onder architectuur. Heel geschikt als gewild huurobject, als serieuze belegging met mooi rendement of als riante tweede woning, helemaal voor jezelf. Kies je ervoor, om een dagje op Waterpark Zwartkruis te blijven, dan profiteer je mee van:

-Botenverhuur,
-Fietsenverhuur,
-Leuk speelterrein met Airtrampoline.
-In de directe omgeving: tropisch zwembad, bowling, fitnesscentrum, de 18-holes golfbaan De Groene Ster, Aquazoo, Zeehondencentrum Pieterburen.

Met trots presenteren wij onze modelwoning op kavel 30! Wilt u de woning in het echt bekijken? OP ZATERDAG 9 JULI EN ZONDAG 10 JULI OPEN HUIS tussen 11.00 uur en 16.00 uur. U kunt de modelwoning ook op afspraak bezichtigen.

Welkom op waterpark Zwartkruis Rijksstraatweg 78 te Noardburgum!

Gegevens

Project ID259207

Prijs€ 495.000 - € 649.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 34

Woonoppervlakte 123 - 165m2

Perceeloppervlakte 608 - 1378m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Rijksstraatweg 78

Postcode 9257DV

Plaats Noardburgum

Land Nederland

Regio Friesland

Aangeboden door:

Waterrijk wonen Makelaars

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project