Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Parallel Architects Spain - Interieur architectuur Wille

Parallel Architects Spain - Interieur architectuur Wille

Málaga
Spanje
+32485782327
http://parallel-architects.es

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Parallel Architects Spain - Interieur architectuur Wille

We zijn een Belgisch architectuurbureau gevestigd in het zuiden van Spanje, Málaga en Marbella. Naast de 300 dagen zonneschijn per jaar en het beste klimaat van europa is de regio van Málaga de snelst groeiende en meest innoverende regio van Andalusië. ​ De plaats bij uitstek dus om te investeren, uw tweede verblijf te bouwen of te verhuizen en genieten van de prachtige streek. Die perfect verbonden is met de grootste luchthaven van Andalusië en de 4e grootste van Spanje! ​ Wij staan klaar voor u met het beste lokaal en internationaal team om uw project tot in de puntjes af te werken. Interieur architectuur Wille: Uw ideeën krijgen vorm op de tekentafel of op de computer. Om u een beeld te geven van hoe uw droominterieur er zal uit zien, werken we intensief met 3D-simulaties. U wandelt als het ware door uw nieuw interieur nog voor de eerste muur gesloopt is, het eerste gat geboord is of de eerste papierstrook afgekrabd is. Hierbij werken we nauw samen met Sonneville Interieur. Ons schildersbedrijf met oog voor detail dat weet te verrassen met unieke kleurencombinaties en verschillende verftechnieken, kalk, tadelact, etc. ​ Aarzel niet om ons te contacteren voor uw volgende project!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Parallel Architects Spain - Interieur architectuur Wille

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden