Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Levent Living Co

Levent Living Co
Sht Mustafa Ahmet Ruso Cad. No 176
99100 Lefkosa
Northern Cyprus
+905488294420
http://www.leventliving.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3500
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN

Over Levent Living Co

Het bouwbedrijf Levent Living Co. maakt deel uit van het Levent Group concern, het grootste holdingbedrijf in Noord-Cyprus, opgericht in 1961. Het concern is vertegenwoordigd in verschillende zakelijke gebieden: • Bouw Levent Living Co. is opgericht in 1983 en is het grootste bouwbedrijf in Noord-Cyprus. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 5.000 woongebouwen en ongeveer 300.000 m2 commerciële ruimte gebouwd. Levent Living Co. bouwt hoogwaardig onroerend goed met moderne voorzieningen en ontwikkelde infrastructuur in de meest schilderachtige gebieden van Noord-Cyprus, vanaf het ontwerpstadium tot het afgewerkte huis met de mogelijkheid om tot 10 jaar op krediet te betalen met een minimale aanbetaling van 25%. • Detailhandel en Franchise Het bedrijf bezit de grootste Lemar-supermarktketen in Noord-Cyprus (17 supermarkten), Burger King, Popeyes fastfoodrestaurants, evenals Cineplex-bioscopen. • Onderwijs In 1997 opende de Levent-groep de Cyprus International University. Tegenwoordig studeren er meer dan 20.000 studenten aan de universiteit. Onderwijs wordt in het Engels gegeven. De universiteit heeft een kleuterschool, basisschool en hogeschool. • Productie Het bedrijf produceert de meeste bouwmaterialen in zijn fabrieken: bakstenen, vloeren, hout, aluminium en ijzer, beton, gebroken steen en meer. Het bedrijf produceert ook zijn eigen wijn. • Import en distributie Het bedrijf is de exclusieve distributeur van merken zoals Honda, Beko en Sony. Het bedrijf produceert Stonite kunstmatige steenbekledingen, die worden gebruikt als vloer- en wandtegels en worden geëxporteerd naar Turkije, Australië en Europese landen. • Landbouw Sinds 1998 produceert het bedrijf melk, kippenvlees, eieren en teelt fruit en groenten voor zijn supermarkten en restaurants. • Bankwezen en investeringen Levent Group bezit een belang van 49% in het oliebedrijf Turkish Cypriot Petroleum. Het bedrijf heeft $ 15 miljoen geïnvesteerd om de apparatuur te upgraden en de productiviteit te verhogen. In 2011 werd de privébank Nova Bank geopend. De bank verstrekt leningen voor de aankoop van onroerend goed van het bedrijf voor lokale en buitenlandse burgers.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Levent Living Co

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden