Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Coral Estate

Curaçao

€ 3.125.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 6.710m2
Aantal badkamers 7
Aantal slaapkamers 9

Omschrijving

Deze grand villa is gelegen op een van de allermooiste locaties van Coral Estate, direct aan de Caribische zee met een groot waterfront. Bijna 7000 m2 eigendomsgrond met een eigen strand en toegang tot de zee. 

Wanneer u de mooi beklinkerde oprijlaan oprijdt ziet u direct dat hier niet bespaard is op de gebruikte materialen en de infrastructuur. Ook ziet u direct dat de tuin is aangepland met volwassen tropische planten en bomen, zoals kostbare dadelpalmen. Deels is de natuurlijke vegetatie behouden. De tuin wordt bewaterd middels een automatisch dripsysteem.

Bij binnenkomst van het huis zelf zal u verrast worden door de hoogte van de binnenruimte. Aangezien de slaapkamers in de vleugels van het huis liggen is de woonkamer en open keuken gelegen in een open ruimte met een zeer hoog plafond. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk gevoel en dito zichtlijnen maar ook voor extra koelte in het huis. 

De keuken bestaat uit een luxe kastenwand met inbouwapparatuur zoals twee afwasmachines, oven, stoomoven en magnetron allen van het merk Miele. Daarnaast is er een gezellig kookeiland.

Naast de woonkamer en luxe keuken bevindt zich op de begane grond een gastentoilet, vier slaapkamers allemaal met eigen badkamer. De masterbedrooms ( beneden en boven) hebben ook nog een apart toilet en een ligbad. Ook bevindt zich hier de wasruimte/berging, en natuurlijk het ruime terras met uitzicht op zee. De slaapkamers aan de voorzijde van de villa hebben allen direct toegang tot de terrassen en hebben een geweldig uitzicht op het zwembad en de Caribische zee.

Op de verdiepingsvloer bevinden zich nog eens twee slaapkamers, ieder met eigen badkamer. (waarvan de masterbedroom dus een ligbad heeft en een apart toilet). Op deze verdieping bevindt zich ook nog een opbergruimte van 10m2 en heeft u ook toegang tot het riante overdekte terras vanaf waar u een overweldigend weids uitzicht heeft over het eigen prive strand en de zee. 

Het grote zwembad heeft rondom een natuurstenen pooldeck. Tevens is er een losstaande jacuzzi en een overdekte eetgelegenheid direct aan het strand, een palapa met zitjes en nog een zonnedek met een palapa en ligbedden.

Aan de westzijde van de villa ligt een bijgebouw bestaande uit een apart toilet, doucheruimte en het pomphuis. Achterin bevindt zich een opbergruimte van 10m2. 

Ten noordoosten van de villa, links van de oprijlaan ligt het gastenverblijf met daarbij de bioscoop. Het gastenverblijf biedt drie slaapkamers en een badkamer. Er is ook een apart gastentoilet. De bioscoop heeft 12 ruime bioscoop stoelen en heeft natuurlijk een eigen airco.

Het platte dak heeft een TPO dakbedekking, dat bescherming biedt tegen de zon en lekkages. De raamkozijnen zijn van aluminium, de binnendeurkozijnen van hardhout. Alle ramen en deuren zijn voorzien van Europees hang- en sluitwerk. Alle slaapkamers hebben een airconditioner.

De complete inventaris is inclusief evenals de eventueel uitstaande boekingen. Uiteraard is de villa ook geheel leeg en vrij van verhuur op te leveren.

Het naastgelegen terrein van 5800 m2 is in overleg erbij te kopen.

Deze villa is gelegen op Coral Estate, een 24 uur per dag beveiligde luxe woonwijk ten westen van Willemstad. De wijk bestaat uit diverse grote en kleinere woongebieden, Karakter beachclub & restaurant en een Aveda Spa. Slechts een klein aantal villa's beschikt over een privestrand en maar een handvol hebben daadwerkelijk toegang tot de zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID263944

Prijs€ 3.125.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Coral Estate

Plaats Coral Estate

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning