Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Prime Buyers Agency Spain

Prime Buyers Agency Spain
Carrer d´Aribau 175, Entl 2AB
08036 Barcelona
Spanje
+34 645033141
https://pbaspain.com

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: EsB44676427
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2023

Medewerkers

Elles Hooft van Huysduynen

Eigneaar

Over Prime Buyers Agency Spain

Wij zijn Prime Buyers Agency Spain, een aankoopmakelaar gesitueerd in Barcelona, Spanje. Wij begeleiden u van A-Z bij de aankoop van uw droomhuis in Spanje, de Balearen en de Canarische Eilanden. Dit kan dat herenhuis zijn in Valencia, uw vakantiehuis aan de Costa del Sol, het nieuwbouw appartement op Tenerife of uw appartement in Madrid of de finca op Mallorca. Wanneer u een belangrijke aankoop overweegt, op het punt staat een andere fase van uw leven in te stappen en/of wilt beleggen in iets dat echt waardevol is dan wilt u niets aan het toeval overlaten en in de volle zekerheid blijven verkeren. Als u dat bovendien overweegt te doen in een cultuur en binnen een rechtssysteem dat op cruciale details verschilt van wat u gewend bent qua vergunningen en rechten, dan is het beslist geen overbodige luxe om het hele proces rond het kopen van een huis in handen te leggen van een betrouwbare makelaar met alle kennis van de markt, de ontwikkelingen, de mores en de merites. En dan zal het ook zo zijn. Het onroerend goed gevonden en geregeld! De hypotheek in orde en ondertekend. Het absolute woongenot gevonden. Uw leven enorm verrijkt. Uw vakantiehuis de zoete inval. Het ‘zal’ zegt ook iets over de manier waarop dingen dienen te gebeuren. De mensen van Prime Buyers Agency Spain weten dat een intelligente toeschouwer zich stoort als die moet waarnemen hoe een geringe fout een samenstel van kwaliteiten bezoedelt – één wolkje is al genoeg om de zon geheel te verduisteren, dat idee. En dus staan we voor: Vroeger opstaan. Harder lopen. Vlugger handelen. Kritischer luisteren. Duidelijker spreken. Meer weten. Meer mensen kennen. Sneller zien. Realistischer oordelen. Heus, no worries, een huis in Spanje via Prime Buyers Agency doet u juíst voor die zon.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Prime Buyers Agency Spain

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden