Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Stranda

Noorwegen

€ 350.000

Woonoppervlakte 205m2
Perceeloppervlakte 2.200m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Na 17 jaar verkopen wij ons vrijstaande, bijna geheel gerenoveerde, herenhuis in Noorwegen. Prachtig gelokaliseerd aan de westkust in het dorpje *Stranda, bevindt het huis van 4 verdiepingen zich te midden van fjorden en wereldberoemde bezienswaardigheden. De bergen en fjorden zijn vanuit elk raam zichtbaar. De stad Ålesund, Trollstigen en Geiranger zijn makkelijk bereikbaar met de auto. De *Geirangerfjord is één van de twee enige Noorse UNESCO-sites die alleen op natuurlijke criteria gebaseerd zijn. Buitengewone uitzichten zijn daarom ook gegarandeerd. Voor vakantie naar Nederland ben je anderhalf uur vliegtijd kwijt naar Schiphol.

In de winter heeft het ski resort, *Strandafjellet, fantastische pistes. Dit resort biedt hoge kwaliteit skipistes aan, door een combinatie van spectaculaire bergen en uitzichten - en dit op slechts 5 minuten rij-afstand.

Door de Warme Golfstroom heeft de westkust ook heerlijke tempraturen in de zomermaanden. In de zomer zijn er tientallen adembenemende wandelmogelijkheden buiten de deur. Daarnaast is er ook een zwemstrand, golf en paardrijden. Ook zijn er een tal van verenigingen op cultureel en sportief gebied. Er bevinden zich supermarkten, scholen en authentieke lokale restaurantjes met slechts 2,5 km afstand naar het center van het dorp.

In 2009 hebben wij de woning bijna geheel gemoderniseerd. Het huis is helemaal geïsoleerd en bekleedt met onderhoudsvrije PVC lamellen - waardoor weggegooide tijd met steigers en kwasten geen probleem zal zijn.

De tuin is een hoogtepunt, compleet met schommelbank. Rondom het huis is er een ruime tuin van circa 2200 m2, met fruitbomen en bessenstruiken. De veranda, in 2009 gebouwd, beslaat driekwart om het huis en maakt het daarom makkelijk om van de tuin te genieten. De vlakke, eigen oprijlaan van 30 meter gaat over een watervalletje. Het huis is dus inclusief een privé watervalletje. De inrit heeft veel parkeerruimte, waarnaast ook een garage met garagekelder voor opslagruimte.

Het huis heeft 4 verdiepingen, waarvan de onderste verdieping een eigen woonruimte heeft. Met een separate ingang in de kelder is er mogelijkheid tot privé toegang naar een eigen woonkamer (incl. houtkachel en airconditioner) en keuken. De WC en douche moeten nog gerenoveerd worden. De kelderruimte heeft daarom wel potentieel om verhuurd te worden.

Op de tweede verdieping is er een grote keuken, woonkamer (incl. houtkachel en airconditioner) en een ruim toilet. De moderne woonkeuken bevat alles; een nieuwe zekeringskast, vloerverwarming, grote inductie kookplaat en een apothekerskast. Daarnaast is alle benodigde apparatuur aanwezig. De derde verdieping heeft 4 slaapkamers, een badkamer en een balkon van 4 m2. De laatste verdieping is een zolder, voor meer bergruimte.

SPECIFICATIES:
-Gebouwd in 1950
-BRA 205 m2/PRA 165 m2
-Tuin van 2200 m2
-4 verdiepingen
-Onderhoudsvrije PVC lamellen
-Inrit van 30 m
-Garage en kelder van 1987, aangepast in 2008 , er is een nieuwe betonnen vloer ingekomen.
-4 slaapkamers (incl. kelderruimte)
-3 badkamers (incl. kelderruimte)
-Nieuw aangelegde drainage
-Veranda van 73 m2 van 2009
-Balkon van 4 m2
-Isolatieglas ramen van 2009
-500 m naar dichtstbijzijnde supermarkt
-2,5 km afstand naar het centre van het dorp
-700 m naar een privé kleuterschool
-Privé waterval
-Twee houtkachels
-Twee airconditioners
-Let op: er zijn ruimtes die nog gerenoveerd moeten worden
!! Overname inboedel en auto is mogelijk !!

LINKS VOOR MEER INFORMATIE:
*Geolocatie: https://goo.gl/maps/iLVSbeefEbWLaNz17
*Stranda: https://www.stranda.kommune.no/this-is-stranda/
*Geirangerfjord: https://www.visitnorway.com/places-to-go/fjord-norway/the-geirangerfjord/
*Strandafjellet: https://www.strandafjellet.no/en
*Airbnb: https://www.airbnb.com.au/rooms/16984033?guests=1&adults=1&s=67&unique_share_id=28f3beb7-cde0-4735-96e3-7a8d18c90f24

Contact Mr. Henk Gensen
tel: +004741460489
e-mail: henkgensen57@gmail.com

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID267949

Prijs€ 350.000

Bouwjaar 1950

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Haslevegen 3

Postcode 6200

Plaats Stranda

Land Noorwegen

Aangeboden door:

Henk Gensen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning