Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Moon Estates

Moon Estates
Paardemaat 21a
7942KA Meppel
Nederland
+31 (0)6 15 21 16 11
https://moon-estates.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 17
Ondernemingsnummer / KVK: 85073865
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Over Moon Estates

Een aantal jaar terug kwam ik, Pieter Leeflang, oprichter en eigenaar van Moon Estates op Cyprus. Met verbazing keek ik naar de prijsverschillen van de huizen in vergelijking met Nederland. Hier kwam de passie om andere mensen de kracht van buitenlandse huizen te laten zien. Met de Nederlandse identiteit zij wij bekend met de obstakels van de huizenmarkt. Wij geven u graag persoonlijk advies in het gehele (aankoop)proces. Het maakt niet uit of deze aankoop voor verhuur, privégebruik of een combinatie hiervan is. Daarnaast is met de stijging in de woningmarkt uw geld een investering voor de lange termijn. Prijzen beginnen vanaf ca. € 59.000. Wekelijks verwelkomen onze experts tientallen mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis. Heeft u interesse? Wij geloven erin dat u eerst een huis moet zien voordat u een keuze kunt maken. Hierom nodigen wij u graag uit op locatie. Teams staan klaar om u op te halen van het vliegveld zodat u ter plekke de woningen met eigen ogen kunt bekijken. U neemt ervaringen en herinneringen mee naar huis. Op het moment dat u eraan toe bent beslist u zelf of er een huis is die bij u past. Benieuwd naar onze werkwijze? We gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Moon Estates

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden