Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Dubai-Property

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Dubai-Property
Huygenstraat 9
2652XK Berkel en Rodenrijs
Nederland
http://www.dubai-property.nl
Standnummer - 7517

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 1-10
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 2021

Medewerkers

Sandjai Ramautar

Oprichter

Priscilla Ramsoedh

Oprichtster

Odette Grijpma

Personal Assistent

Lotte Priester

Marketing & PR Manager

Over Dubai-Property

Bij Dubai Property verbinden we mensen met top-notch residentiële en commerciële vastgoedprojecten in het hart van Dubai. Als dynamische en innovatieve speler in de luxevastgoedmarkt streven wij naar excellente service en buitengewone resultaten voor onze klanten Vandaar dat ons kantoor de prijs heeft gewonnen voor de top 3 beste internationale makelaar in Dubai. Ontdek de kansen die Dubai te bieden heeft voor investeerders: Dubai blijft een aantrekkelijke bestemming voor investeringen en vastgoed, maar waarom? Financieel Centrum van het Midden-Oosten: Met zijn groeiende economie en bloeiende vastgoedmarkt is Dubai stevig gevestigd als het financiële centrum van het Midden-Oosten. Vermogensopslag en Vastgoedinvesteringen: De politieke neutraliteit van Dubai heeft het getransformeerd tot het Zwitserland van het Midden-Oosten voor vermogensopslag, met een aanzienlijk deel geïnvesteerd in vastgoedproducten. Effectieve Respons op Pandemie: Dubai heeft effectief gereageerd op de pandemie en post-pandemische situatie door het vereenvoudigen van verkrijgen van verblijfsvergunningen en het invoeren van aantrekkelijk belastingbeleid om buitenlandse investeringen en toerisme te stimuleren. Inflatie en Vastgoed: Met de hoge inflatie wereldwijd is vastgoed in Dubai nog aantrekkelijker geworden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in minder volatiele beleggingen of die hun portefeuille willen diversifiëren. Veiligheid en Neutraliteit: De neutraliteit van de VAE maakt Dubai tot een veilige haven, vooral in tijden van wereldwijde onrust. Dubai heeft een van de laagste misdaadcijfers ter wereld en is onlangs uitgeroepen tot een van de 10 veiligste plaatsen voor vrouwelijke soloreizigers. Recordtransacties: Tegen het einde van 2022 bereikten vastgoedtransacties in Dubai een nieuw record van AED 528 miljard met 122.658 transacties, wat een stijging van 76,5% betekende ten opzichte van het voorgaande jaar. Off-plan Verkopen: De verkoop van Off-plan woningen steeg vorig jaar met 100 procent, met een totaal van bijna 52.000 deals met een waarde van meer dan AED 124 miljard, een stijging van 144% ten opzichte van 2021. Dubai blijft een dynamische en aantrekkelijke bestemming voor investeerders over de hele wereld, met een bloeiende vastgoedmarkt en een gunstig investeringsklimaat.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Dubai-Property

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden