Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Pilar De La Horadada

Alicante, Spanje

€ 237.900

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuw complex in Pilar de la Horadada, aan de Costa Blanca Zuid. Er is een breed scala aan dagelijkse diensten beschikbaar, zoals supermarkten, banken, apotheken, een medisch centrum, maar ook gemeentelijke sportfaciliteiten met meerdere voetbalvelden, ´multisport´-banen en een binnenzwembad. Het kustgebied van de stad heet Torre de la Horadada, dat op 6 km van het stadscentrum ligt, met zijn prachtige witte zandstranden en vele watersportactiviteiten. Pilar de la Horadada heeft ook een golfbaan en prachtige natuurlijke landschappen, ideaal om te wandelen en fietsen.Een complex met een elegante Aziatische stijl, bestaande uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers in verschillende modellen. Alle modellen op de begane grond hebben 2 slaapkamers en twee terrassen: een grotere met directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de andere aan de voorkant van het huis. De modellen op de bovenste verdieping zijn beschikbaar in twee modellen: appartement met 2 slaapkamers en een dakterras; of appartement op twee verdiepingen met 3 slaapkamers en 3 badkamers, ook met een dakterras. Alle appartementen zijn inclusief parkeerplaats en tegen meerprijs is het mogelijk een berging aan te schaffen.Het complex heeft een gemeenschappelijke ruimte met een groot zwembad en een tuin met kunstgras.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID268990

ID makelaar4037189

Prijs€ 237.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3190

Plaats Pilar De La Horadada

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning