Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Céres Spain

Céres Spain
Boulevard Bischoffsheim 15
1000 Bruxelles
België
+32 494 61 20 47
https://ceres.estate/nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: BE0730865108
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Céres Spain

Céres Spain is exclusief gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief vastgoed aan de Costa del Sol. Onze jarenlange ervaring en grondige marktkennis zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen helpen bij het realiseren van uw vastgoed aankoop. U kan rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding om uw villa, huis, appartement of bouwgrond efficiënt aan te kopen. We stemmen het aankoopproces af op uw behoeften en verwachtingen. Wanneer u met ons samenwerkt, werkt u met professionals die marktexpertise combineren met innovatie. Wij begeleiden u bij elke stap van het verkoopproces. Dit doen we samen met onze financiële en juridische partners die steeds beschikbaar zijn gedurende het gehele traject. Wij bieden onze diensten ook aan als off-market aankoop - en verkoopmakelaar. U zoekt een appartement, villa of investering onder de Spaanse zon? Onze experten helpen u graag verder bij uw zoektocht naar het geschikte eigendom. Graag ontvangen wij u binnenkort in één van onze kantoren te Antwerpen, Brussel of Gent.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Céres Spain

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden