Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Villajoyosa

Alicante, Spanje

€ 490.000

Woonoppervlakte 148m2
Perceeloppervlakte 198m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

MARQUANTHOUSES uw makelaarskantoor in VILLAJOYOSA. Vanuit het luxe appartement heeft u zeezicht. Vanuit het zwembad en de gemeenschappelijke ruimte heeft u uitzicht op zee. Deze eigendommen zijn Paradise-eigendommen. Het strand Cala Bol Nou ligt tegenover de residentie, op slechts 130 meter afstand. Aan beide kanten vinden we nog een aantal stranden, Playa Paraíso (meer dan 1.060 meter lang en verschillende strandbars), Playa el Asparalló en Cala Higuera of "La Caleta". Huizen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen, tuin of solarium. Uitstekende kwaliteiten met onder andere warme/koude airconditioning via kanalen en vloerverwarming in de badkamers, waardoor u uw woning kunt personaliseren met verschillende afwerkingsmogelijkheden. Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats.Onze urbanisatie combineert als weinig anderen luxe, elegantie en exclusiviteit met natuur en zorg voor het milieu. Ontworpen in een avant-gardistische stijl van rechte lijnen, lichte kleuren en zeer brede ruimtes, probeert het te versmelten met de omgeving met respect voor de natuurlijke schoonheid die het omringt.360 dagen zon per jaar om te ontspannen op de fijne zandstranden of om de omgeving te ontdekken. De Costa Blanca staat synoniem voor culturele rijkdom, feesten, ontspanning en de onvergetelijke ervaringen van een onbezorgde levensstijl. IS HET BESTE GOED GENOEG?

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID271704

ID makelaar828464

Prijs€ 490.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Villajoyosa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning