Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Alicante

Alicante, Spanje

€ 190.000

Woonoppervlakte 52m2
Perceeloppervlakte 60m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Ontdek Balmis, een prachtig wooncomplex bestaande uit 60 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers met garage en berging.De urbanisatie heeft een overloopzwembad en een overdekt zwembad met uitzonderlijk uitzicht op zee en een fitnessruimte.Woon een paar minuten van de zee. Perceel gelegen aan de samenvloeiing van de Avenida Catedrático Soler met de Calle Alberola, in de sector P.P.I.2 Benalúa Sur, in Alicante.. Woonwijk zeer dicht bij het centrum van Alicante, met alle benodigde voorzieningen in de buurt van een Mercadona). Zeer dicht bij de Golden Mile waar de grote winkels van Alicante, El Corte Inglés, het RENFE-station, het busstation, het Casa del Mediterráneo, de jachthaven, de Esplanade,... Zeer dicht bij het strand Del Postiguet, op slechts 15 minuten lopen . Marquanthouses Nederlandstalige GIPE makelaar in Spanje voor het HUIS VAN UW DROMEN in Spanje. Wij verkopen woningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almería Noord. Wij verkopen prachtige woningen, appartementen in Alicante, Gran Alacant, San Juan en in Villajoyosa, Benidorm en Torrevieja.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID275116

ID makelaar828613

Prijs€ 190.000

Bouwjaar 0

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Alicante

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning