Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Cumbre Villas

Cumbre Villas
Carretera Málaga 2B
18680 Salobreña
Spanje
+34 958 611 809
https://www.cumbrevillas.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK: B06868848
Bedrijfsvorm SL
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over Cumbre Villas

Cumbre Villas is de toonaangevende high-end vastgoedmakelaar aan de Costa Tropical van Granada. Al sinds 2001 bemiddelen wij in de verkoop, aankoop, ontwikkeling en verhuur van prachtige villa’s met een fantastisch uitzicht. Wij kunnen u helpen uw eigendom te verkopen of de villa of het perceel van uw dromen te vinden, en u bij elke stap van het proces bijstaan. Cumbre Villas is een 360º full-service makelaar. Als vastgoedeigenaren en investeerders hier aan de kust kennen we de vastgoedmarkt door en door. Het team van professionals spreekt Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands en bestaat uit deskundige agenten, advocaten en accountants. We bieden ook uitstekende after-sales support die alles omvat van juridische en fiscale zaken, erfenissen, belastingaangiften, het overzetten van contracten, het regelen van zwembad- en tuinonderhoud, enzovoort. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van vastgoed aan de Costa Tropical in Granada, dan staat ons multinationale team voor u klaar. Wij leggen u graag uit hoe wij bij Cumbre Villas zowel kopers als verkopers kunnen helpen de beste deal te sluiten. Ondertussen wachten we op uw nieuws. Groeten vanuit onze kantoren in Salobreña & La Herradura, Het Cumbre Villas Team

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Cumbre Villas

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden