Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Guardamar

Murcia, Spanje

€ 243.000

Woonoppervlakte 96m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze nieuwe fase is zojuist vrij gegeven
Oasis Beach XV is een complex bestaande uit 130 appartementen, die de keuze hebben uit twee of drie slaapkamers en twee badkamers, gepositioneerd rond een grote groene zone met een zwembad in elk.

Op deze nieuwe promotie, hebben we een grote stap genomen met de kwaliteit en de afmetingen van de groene zones en het zwembad. De residentie is volledig privé, volledig omheind en van alle gemakken voorzien: Spa, binnen en buiten fitnessruimte, chill area, kinderspeelruimte, Mini - golf en Boule.

Alle woningen worden geleverd met ondergrondse parkeergarage inbegrepen in de prijs, daarnaast is het mogelijk om ze aan te vullen met een extra berging in de kelder deze worden apart aangeschaft.

Zoals u in onze modelwoning zult zien, hebben wij een kwaliteitssprong gemaakt in onze woningen, tevens nemen wij in onze woningen diverse elementen op die de woningen verder completeren.

Oasis Beach XV is gelegen tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca. Dichtbij alle diensten en de beste vrijetijdsbestedingen in de buurt (stranden, golf, enz.), waar U 365 dagen per jaar kunt genieten van het beste klimaat en de beste omgeving.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID278252

ID makelaar1761D

Prijs€ 243.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03140

Plaats Guardamar

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning