Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Ambiente Real Estate

Ambiente Real Estate
Kaya Leydi 1
0000 Willemstad
Curaçao
+5999 5185690
http://www.ambienterealestate.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Ambiente Real Estate

Ik geloof dat alles neerkomt op de menselijke verbinding, en elk onderdeel van mijn bedrijf is een directe weerspiegeling van deze overtuiging. Of ik nu koop of verkoop, het belangrijkste voor mij is eerlijke communicatie, extreme loyaliteit aan mijn klanten en een directe, hands-on aanpak. Ik ben vereerd dat mijn groeiende klantenkring bijna uitsluitend op verwijzingen is gebaseerd. Mijn relaties met klanten duren lang na het sluiten van de verkoop en het is die onderliggende filosofie die mijn werkethiek en het succes van mijn bedrijf drijft. Op zoek naar uw droomhuis op Curaçao? Mijn naam is Judith van Donselaar, onafhankelijk makelaar op het prachtige Caribische eiland Curaçao, met ervaring op verschillende gebieden van onroerend goed, variërend van vastgoedontwikkeling, verkoop & verhuur tot vastgoedbeheer. Ik help u uw droomhuis te vinden en ook voor een snelle verkoop van uw huis bent u bij mij zeker aan het juiste adres; onze specialisatie!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ambiente Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden