Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Alcaidesa

Malaga, Spanje

Vanaf € 395.000

Woonoppervlakte 134m2
Perceeloppervlakte 252m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

AMAPOLA D5 DUPLEX
Dit project van hoge kwaliteit werd ontworpen als aanvulling op het rustige natuurlijke landschap. De bouwmaterialen passen perfect in de omgeving en zijn in perfecte harmonie met de omgeving. Het complex bestaat uit 66 gezellige appartementen, gezellige duplexen en luxe penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers. Welk appartement u ook kiest, u zult genieten van het prachtige uitzicht op zee vanaf uw ruime terras, de overvloed aan natuurlijk licht en het hoogste niveau van comfort.

Uw nieuwe huis staat boven op de serene heuvels van Alcaidesa. Hier kunt u genieten van 330 dagen zon per jaar. Het is een droomlocatie om op afstand te werken, met pensioen te gaan, kinderen groot te brengen, of gewoon een rustig en verfijnd leven te leiden. Elke ochtend wordt u wakker en gaat u naar het terras voor een kopje koffie. U zult de prachtige Middellandse Zee bewonderen tijdens het ontbijt. Infinity Alcaidesa zal u voorzien van ultieme privacy en levenslust!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID279368

PrijsVanaf € 395.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Garage Ja

Adres

Adres Avenida de la Hacienda, s/n

Postcode 11316

Plaats Alcaidesa

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa de la Luz

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Blu Homes

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning