Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Polop-La Nucía

Alicante, Spanje

€ 298.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuw project van geschakelde villa´s, in het gebied tussen de Middellandse Zee en de prachtige bergen van de Costa Blanca Noord. Een ideale locatie voor een vakantiehuis of voor permanente bewoning, dicht bij het strand en een verscheidenheid aan diensten die het hele jaar door beschikbaar zijn, zoals supermarkten, winkels, winkelcentra en meerdere internationale scholen. Er is een uitstekende wegverbinding tussen Benidorm, dat op 15 minuten afstand ligt, evenals Alicante, en de luchthaven, die op 50 minuten afstand ligt.Halfvrijstaande villa´s op twee verdiepingen, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. De begane grond heeft een open ontwerp en combineert de keuken, eetkamer en woonkamer in één grote ruimte met toegang tot het terras en het zwembad. Deze verdieping heeft ook een slaapkamer en een badkamer. De eerste verdieping omvat 2 slaapkamers met eigen badkamer en terrassen, waarvan één met prachtig uitzicht op zee. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een dakterras van 36m2 toe te voegen.De kwaliteiten en afwerkingen van alle woningen zijn van de hoogste standaard en omvatten elektrische rolluiken, vloerverwarming in de badkamers, pré-installatie van airconditioning, hydromassagekolom in de grote badkamer, zonnepanelen voor warm water en elektriciteit, en een eigen parkeerplaats.Voor een beperkte tijd en als kennismakingsaanbieding zijn binnen- en buitenverlichting, doucheschermen in badkamers en witgoed in de prijs inbegrepen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID280361

ID makelaarN-4129379

Prijs€ 298.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Adres

Plaats Polop-La Nucía

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning