Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Pilar De La Horadada

Murcia, Spanje

€ 259.900

Woonoppervlakte 61m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Luxe golf appartementen te Pilar
Het nieuwe project Lamar Resort Luxury VII is gelegen in de buurt van alle voorzieningen, met het beste klimaat, goede gastronomie, goede service, rustige omgeving en het prachtige strand om het hele jaar door van te genieten.

Het nieuwe Lamar Resort Luxury VII zal bestaan uit 3 blokken, waarvan twee met maisonnettes: de begane grond met tuinen en de bovenste verdiepingen met solariums, een ander met appartementen met gemeenschappelijke lift van kelder tot penthouses.

De appartementen bestaan uit twee of drie slaapkamers met twee badkamers op de begane grond met eigen tuin, de eerste verdieping met groot terras en penthouses met ruim terras en privé solarium op de bovenste met ingebouwde luifel, een zomerkeuken afgesloten met rolluik, privé jacuzzi en kunstgras.

De gemeenschappelijke ruimtes in de residentie zullen beschikken over mooie groene ruimtes, modern zwembad plus jacuzzi, kindergedeelte en fitnessruimte. Alle woningen zijn inclusief een ondergrondse privé garage en berging.

De beroemde stranden en de jachthaven van Torre de la Horadada zijn dichtbij en geven u de ideale gelegenheid om te ontspannen kijkend naar het kristalblauwe water van de Middellandse Zee, terwijl de stad Pilar alle denkbare faciliteiten heeft die u dagelijks nodig zou hebben, van supermarkten, winkels, banken, medisch centrum en talrijke bars en restaurants. Het heeft ook een aantal van de beste recreatiefaciliteiten in de omgeving met zijn eigen sportcentrum en lokale golfbaan "Lo Romero".
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID286548

ID makelaar1794B

Prijs€ 259.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03190

Plaats Pilar De La Horadada

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning