Bezoek de beurs

30 sept. - 2 okt. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

EuroParcs Kaatsheuvel

Noord-Brabant, Nederland

€ 119.500 - € 199.500 exclusief btw

EuroParcs Kaatsheuvel

  • Op steenworp afstand van De Efteling

  • Nabij Tilburg en Den Bosch

  • Vele faciliteiten op het park

Je hebt vakantieparken en vakantieparken, maar slechts één verdient de titel ‘recreatiehoofdstad’: EuroParcs Kaatsheuvel. Omdat het direct naast Nederlands mooiste en bekendste attractiepark, De Efteling, is gelegen. Omdat het ook direct aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, befaamd om zijn bossen en zandverstuivingen, is gesitueerd. En omdat het ook zelf heel veel herbergt: een buitenzwembad en een overdekt zwembad, sportvelden, een minigolfbaan, speeltuinen en zeer uitgebreide horeca die bestaat uit onder andere een gezellig familierestaurant bestaat.

EuroParcs Kaatsheuvel staat door zijn ligging aan bos, heide, duinen én De Efteling voor veelzijdigheid. U hebt hier de keuze om te kiezen voor de reuring van het attractiepark of de rust van onder meer de heide op Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Maar waar u ook voor kiest: u bent altijd verzekerd van de lach van uw kinderen, want ook in het zand en de bossen in dit nationaal park is het heerlijk spelen. Er leven veel dieren in dit natuurgebied, maar wie er nog veel meer wil zien moet naar Safaripark De Beekse Bergen dat binnen een half uur rijden ligt: hier ziet u leeuwen, neushoorns, jachtluipaarden, olifanten, zebra’s en giraffen vrij rondlopen. Een aanrader is verder het kleinschalige dierenpark De Oliemeulen in Tilburg. Hier worden roofvogelshows gehouden en krijgt u, wanneer u dit zou willen, de kans een slang om uw nek te doen of een vogelspin in de hand te houden.

Tilburg ligt op een kleine twintig minuten rijden van het vakantiepark. Naast de stadsbrouwerij en het textielmuseum is Doloris’ Meta Maze een aanrader: hier moet u geblinddoekt door een doolhof vol met kunstwerken gaan. Hierbij moet u klimmen, klauteren en glijden om in een volgende ruimte te geraken. Verder biedt Tilburg veel shopfun en ook anderszins veel te zien zoals het voormalige paleis van koning Willem II.

Gegevens

Project ID286844

Prijs€ 119.500 - € 199.500 exclusief btw

Woonoppervlakte 52 - 65m2

Verwachte oplevering 2021 - 2024

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Van Haestrechtstraat 24

Postcode 5171 RC

Plaats Kaatsheuvel

Land Nederland

Regio Noord-Brabant

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project