Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Torre Pacheco

Murcia, Spanje

€ 215.000

Woonoppervlakte 97m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Moderne villa te koop aan de randstad van Torre Pacheco met solarium en witgoed inbegrepen. De 2 hoekwoningen zijn altijd met 3 slaapkamers en de 2 slaapkamers woningen in het midden. Wilt u een hoekwoning ombouwen tot 2 slaapkamers om de leefruimte te vergroten, dit is mogelijk.Beneden zijn alle slaapkamers met de 2 badkamers. Boven is er barbecue inbegrepen met hetnbsp; groot solarium alsook een kleine badkamer.nbsp; Zwembad is optioneel en op het solarium de pre-installatie van de jacuzzi Bent u op zoek naar een woning met slaapkamers beneden en op korte wandelafstand een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, dan is zeker deze woning een aanrader. Deze villa is de goedkoopste nieuwbouwnbsp; van de streek gelegen in de zeer actieve stad Torre Pacheco.nbsp; Uitstekend voor vakantie of investering/verhuur of voor golfers. Op slechts 500m van een golf terrein van de stad. Voor al uw andere boodschappen is het slechts 5 à 10 min wandelen naar het centrumnbsp; waaronder een lange autovrijenbsp;nbsp;straat in het centrum enkel voor voetgangers. In deze heel actieve stad Torre Pacheco zijn er tal van restaurants en bars. De stad is bezaait met grote parken en bomen.nbsp;Heel veel diverse nationale en internationale evenementen in de stadshall Voor mensen die geen wagen hebben of niet rijden, er is een degelijk busstation aanwezig die naar de kust rijdt alsook naar Murcia en Carthagena

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID287032

ID makelaarChic-00443 A

Prijs€ 215.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30700

Plaats Torre Pacheco

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning