Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Benitachell

Alicante, Spanje

€ 3.580.000

Woonoppervlakte 1147m2
Perceeloppervlakte 2.393m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Villa la Cala is een zeer ruime villa, gelegen op een perceel van 2.493m2 in de exclusieve villawijk Jazmines van de urbanisatie Cumbre del Sol. De zone is alleen toegankelijk voor de eigenaars van de grote, luxe villa’s.Villa la Cala telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht. Alle vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten. Het hoogste niveau biedt toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en badkuip, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kleerkast. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is tevens een gemeenschappelijke ruimte om televisie te kunnen kijken.De trap leidt naar de hoofdverdieping van de woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote zit- eetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Verder beschikt de woning over een terras ideaal om te ontspannen, een infinity zwembad met een wateroppervlakte van 60 meter en een riante veranda met een eethoek voor overdag en ontspanningsruimte van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee.Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die de eigenaar al naargelang zijn wensen kan inrichten. Villa la Cala, met uitzicht op zee,In Cumbre del Sol is het grootste deel van het land van onze urbanisatie aan de Costa Blanca gewijd aan luxe villa's, exclusieve appartementen. Een perfecte plek om een ​​woning aan de kust van Alicante te kopen of gewoon om een ​​paar dagen van rust door te brengen terwijl u zich integreert in onze gemeenschap met uitzicht op zee, volledig omringd door groene gebieden. We genieten van praktisch 365 kalenderdagen van een warm klimaat. Ongelooflijke sport-, sociale, medische en zelfs educatieve diensten van onze gemeenschap, veel gezinnen hebben ontdekt dat het leven in ons resort aan al hun behoeften voldoet.Cumbre del Sol heeft drie stranden met Cala del Moraig aan de top, we hebben supermarkten, restaurants en bars etc.Golfbanen in de buurt Maak een wandeling over een van de vele bergpaden en adem de geur van de pijnboombossen in en is een ervaring zoals je nog nooit eerder hebt gehad.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID287077

ID makelaar822864

Prijs€ 3.580.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Benitachell

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning