Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Sunnier Homes

Sunnier Homes
Paseo Vistalegre 3
03181 Torrevieja, Alicante
Spanje
+34 965 717 447
https://sunnierhomes.com/nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Sunnier Homes

SUNNIER HOMES STAAT VOOR ERVARING, INNOVATIE EN ADAPTATIE BINNEN DE VASTGOEDSECTOR. Ervaring die begint in 1966 met de oprichting van GRUPO MAHERSOL en die vandaag VERDER GEZET WORDT met een kwalitatieve sprong met dit nieuwe project: SunnierHomes. Technologische Vernieuwing maar ook op menselijk vlak willen we veranderingen doorvoeren met als doel iedere Klant de ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten. Daarom richten wij onze aandacht op u, allen die, net als het SUNNIER-team, de passie voor deze prachtige omgeving van Spanje deelt. Aanpassing is de sleutel, niet alleen op technologisch vlak, maar ook op menselijk vlak... het wordt elke dag noodzakelijker om de problemen en obstakels te begrijpen die mensen ertoe aanzetten om beslissingen te nemen. We willen een nieuwe manier van leven vertegenwoordigen en begrijpen de vastgoedwereld door en door. Mede door de 50 jaar ervaring dat Grupo Mahersol ons biedt. Door ons te richten op u als persoon en vanuit uw perspectief, creëren we de juiste voorwaarden om precies te verwezenlijken wat u wilt. De woning dat u voor ogen heft end ant past binnen uw verwachtingen en stijl. U meenemen op pad en u alle soorten woningen laten bekijken is niet onze missie.Onze bedoeling is om u te begeleiden door heel uw zoektocht en de perfecte woning te vinden op een makkelijke en transparante manier. Zodat het voor u als klant een ervaring wordt om nooit te vergeten. Wij zijn zeer toegewijd en neutraal afgestemd, op u als koper om op de beste manier uw belangen te kunnen behartigen. Als antwoord op deze nieuwe manier van werken en om de beste service te kunnen bieden aan elke klant is SUNNIER HOMES ontstaan. Onze ervaring is uw voordeel.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Sunnier Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden