Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Dormio Resort De Hondsrug

Drenthe, Nederland

€ 353.000 - € 899.000

Dormio Resort De Hondsrug

  • Vrijstaande vakantiewoningen met diverse faciliteiten

  • Zeer ruime eigen kavels midden in de Drentse natuur

  • Op steenworp afstand van recreatieplas 't Nije Hemelriek

Middenin de Drentse natuur, in het unieke UNESCO Geopark de Hondsrug, verrijst Dormio Resort De Hondsrug. Dit nieuwe resort zal bestaan uit 70 ruime vrijstaande vakantiewoningen op royale eigen kavels. Het resort biedt een uitgebreid aanbod vakantiewoningen voor een brede doelgroep. Alle woningen zijn voorzien van een label welke de woning en haar faciliteiten kenmerkt. Zo vindt u op Dormio Resort De Hondsrug Wellnesswoningen met sauna en bubbelbad, kindvriendelijke Kidswoningen, Lifestylewoningen met een barbecue, buitenkachel én een pizzaoven en de extra ruime Groupwoningen. Uniek is daarbij de grote diversiteit aan faciliteiten voor vakantieplezier gedurende het hele jaar! U vindt er straks een bourgondisch restaurant, ruim binnenzwembad en bubbelbaden, een wellness en een fietsverhuur.

In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Langs de vele routes vindt u verschillende hotspots die de geschiedenis van dit gebied vertellen. De grote variatie in landschappen maakt de Hondsrug uitermate geschikt voor korte of lange wandelingen. Daarnaast ligt Dormio Resort De Hondsrug op enkele minuten van recreatieplas ’t Nije Hemelriek, ook bekend als de ‘Malediven van Nederland’. Naast de prachtige natuur en rijke historie heeft Drenthe nog veel meer te bieden, voor jong en oud. Denk aan de Wildlands Zoo in Emmen, het TT-circuit in Assen en het indrukwekkende kamp Westerbork. Kortom: Drenthe is een populaire vakantiebestemming en trekt hiermee een breed publiek aan. Dit zal resulteren in een hoge bezettingsgraad en een mooi rendement op uw investering.

Het resort wordt gerealiseerd met respect voor de bestaande natuur waarbij zo duurzaam mogelijk te werk wordt gegaan. Zo zullen zoveel mogelijk bomen behouden worden waardoor het resort het bosrijke karakter behoudt en bij opening direct volwassen oogt. Daarnaast zullen de bestaande waterpartijen worden verdubbeld, dit betekent dat het leefgebied van de amfibieën zal worden vergroot. Ook zal voor de vleermuizen een speciaal vleermuizenhotel worden gebouwd om de populatie in de omgeving van het resort te behouden.

Al 20 jaar is Dormio uw vertrouwde partner in recreatief vastgoed. Dormio onderscheidt zich onder andere met haar hoogwaardige bouwkwaliteit, zo is er een meerjarig onderhoudsplan waarmee de kwaliteit van het resort wordt behouden. Daarnaast wordt uw vakantiewoning tijdens uw afwezigheid professioneel verhuurd en beheerd door Dormio Resorts & Hotels. Dit, in combinatie met de uitstekende locatie, maakt uw investering zorgeloos en waardevast!

Gegevens

Project ID287910

Prijs€ 353.000 - € 899.000

Aantal units 70

Woonoppervlakte 52 - 236m2

Perceeloppervlakte 341 - 1240m2

Verwachte oplevering 2024 - 2025

Verwachte rendement 3-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Bosweg 2

Postcode 9462TA

Plaats Gasselte

Land Nederland

Regio Drenthe

Aangeboden door:

Dormio Investments B.V.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project