Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hevesta

Hevesta
Marquette 7
1081 AD Amsterdam
Netherlands
020 354 2338
https://www.hevesta.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK: 822215172
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1978

Medewerkers

Hans J.J.M. Festen

C.E.O.

Katrien A. Snoep - Festen

Partner

Philippe Verdier

Owner

Over Hevesta

In 2020 vierde Hans Festen, eigenaar van Hevesta, zijn 20-jarig bestaan als horecamakelaar. Hevesta Horeca – en bemiddeling- en adviesbureau bestaat echter al sinds 1978. Van een lokale speler in de provincie Gelderland, heeft Hans Hevesta ontwikkeld tot een betrouwbare en succesvolle makelaardij. Sinds ruim 10 jaar is Hevesta gevestigd in Amsterdam en is inmiddels ook op de Amsterdamse horecamarkt een belangrijke speler geworden. Al bij vele transacties is Hevesta betrokken geweest. Van cafés tot restaurants en van hotels tot projectontwikkelingen. Lokaal in Amsterdam met vooral de exploitatie van vele horecazaken, landelijk met een sterrenzaak in Maastricht, een bekend conferentiehotel in het midden van het land, en een modern restaurant op het uiterste puntje van Zeeland. Ook internationaal is Hevesta actief in de aan- en verkoop van restaurant- en hotelexploitaties, hotel – en recreatievastgoed en vakantiewoningen. “De dienstverlening aan mijn verkopende en aankopende klanten staat bij mij altijd voorop. Daarom heb ik ook geen groeiambitie qua kantoorgrootte. Persoonlijke aandacht, focus en betrokkenheid bij de opdrachten zijn uitermate belangrijk om projecten aan aan-en verkopen te laten slagen” stelt Hans. Hevesta heeft voor de Second Home Beurs een twintigtal verschillende appartementen in exclusieve verkoop van het prachtige, aan zee gelegen Resort Sapphire Beach Club. Van studio’s tot een twee slaapkamer luxueuze villa direct aan het strand.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hevesta

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden