Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

Vanaf € 455.000

Woonoppervlakte 35m2
Perceeloppervlakte 35m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

SAFA TWO - DUBAI

Stel je voor dat je oog in oog staat met een droom die uitkomt, een plek die verder gaat dan alles wat je ooit hebt gekend...
U komt binnen waar vandaag en morgen elkaar ontmoeten. Stap in de luxe van het onbekende en wordt uitgenodigd voor het onmogelijke.

Welkom thuis in de toekomst. Welkom bij Safa Twee. Exclusief gebrandmerkt door De Grisogono uit Zwitserland.

Geïnspireerd door de zon, zal de oogverblindende pracht van Safa Two het meest prominente herkenningspunt op de Golden Mile van de stad worden.
Het unieke ontwerp, dat de vorm van een ​​geslepen diamant nabootst, is van kilometers ver direct herkenbaar.

Safa Two ligt aan de overkant van Safa One en samen vormen de twee gebouwen een elegante boog die de doorgang markeert tussen het centrum van Dubai en de nieuwere gebieden.

Safa Two is met opzet ontworpen om de bewoners rondom een ​​prachtig uitzicht te bieden, waaronder die van het kanaal, Burj Al Arab, de World Islands en de Palm Jumeirah.

Onverwacht en uitzonderlijk, de voorzieningen zijn met recht ongeëvenaard. Ontworpen om op te vallen, brengt het kunstmatige strandzwembad op podiumniveau u naar het zand van Navagio of La Concha, u elk excuus gevend om te zonnebaden in de schaduw van natuurlijke palmbomen terwijl u geniet van de prachtige skyline van Dubai.

Hoog boven het podium op de 60e verdieping bevindt zich een van de unieke kenmerken van de Safa Two en misschien wel het meest herkenbare - met de toepasselijke naam 'Ruby Heart'.

Behalve dat het een architectonisch wonder is, herbergt het hart ook verschillende weelderige voorzieningen, zoals een uniek overloopzwembad van saffier met uitzicht op de Sheikh Zayed-weg en eersteklas restaurants.

Boven het robijnen hart bevinden zich de superluxe etages van Safa Two, die op hun beurt worden bekroond door de 85e verdieping, schitterend met een groot aantal avant-gardistische voorzieningen die zijn ontworpen om adembenemend te zijn.

De zeer luxueuze afgewerkte en ingerichte appartementen zijn er in verschillende types, variërend van studio's tot appartementen met 3 slaapkamers. De prijzen zijn vanaf AED 788.000 (ca. Euro 205.000 / d.d. 1 juli 2022). Informeer naar de beschikbaarheid en diverse opties/prijzen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID288162

PrijsVanaf € 455.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Sheikh Zayed Rd

Plaats Dubai

Land Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning