Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Beaujean Vacances

Beaujean Vacances
Rijksweg 4
6271 AE Gulpen
Nederland
+31(0)43 455 9075
https://www.beaujean-vacances.com/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 22
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 1992

Medewerkers

Daphne Beaujean

Managing Director

Caroline Muller

Senior Accountmanager

Charlotte Sleypen

Accountmanager

Daphne Brauers

Accountmanager

Over Beaujean Vacances

Beaujean Vacances, een trots Zuid-Limburgs familiebedrijf, begon in 1992 toen Ans Beaujean haar zorgzaamheid omzette in het creëren van unieke vakantiehuizen in historische hoeves en kastelen. Met liefde voor het eeuwenoude landschap en een bourgondisch leven, bouwde ze dromen voor morgen. Na twintig succesvolle jaren nam haar dochter Daphne Beaujean het roer over, met loyaliteit aan traditie, kwaliteit en persoonlijke service. Het bedrijf, nu meer dan dertig jaar oud, blijft nieuwe herinneringen creëren met de kenmerkende signatuur van Beaujean. Jaarlijks groeit Beaujean Vacances in aantal gasten die wij mogen ontvangen op de meest bijzondere plekken. Ook het aantal bijzondere en karakteristieke vakantiewoningen in ons aanbod is gestegen tot ruim 250. Allemaal gelegen in Nederlands Limburg, de Eiffel, Voerstreek, Ardennen of Belgisch Limburg. Bent u benieuwd naar wat Beaujean Vacances zo uniek maakt, wat wij nou bedoelen met écht persoonlijke service? Of heeft u wellicht al concrete interesse in de verhuur van een bijzondere woning als vakantiewoning? Bezoek dan onze stand en wij vertellen u er graag alles over op de Second Home Beurs!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Beaujean Vacances

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden