Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Pilar De La Horadada

Alicante, Spanje

€ 259.900

Woonoppervlakte 123m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

MODERNE STIJL DUPLEX IN HET HART VAN PILAR DE LA HORADADA. Deze woningen zijn modern van stijl, hebben een begane grond met tuin of een bovenste verdieping met een balkon en dakterras. U heeft de keus tussennbsp;een of twee slaapkamers. Bungalow Pilar is een zeer populaire resort. Meubels, airconditioningnbsp;en een parkeerplaats zijn inbegrepen in de prijs.nbsp;nbsp;Dezenbsp;woningen zijn snel op te leveren zodat u nog eerder kunt genieten van de Spaanse cultuur Het project isnbsp;gelegen in de typisch Spaanse stad Pilar De La Horadada, drie kilometer van de stranden. De nabijgelegen stranden bieden fijn zand en kristalhelder water met veel optie voornbsp;watersporten of gewoon te relaxen op hetnbsp;strand. De stad Pilar heeft uitstekende sportfaciliteiten . Het centrum van Pilar is een winkelparadijs met veel winkels, banketbakkers, banken, bars, restaurants en vele andere faciliteiten.nbsp;

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID289888

ID makelaarPilar Bungalow VII 7

Prijs€ 259.900

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3190

Plaats Pilar De La Horadada

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Atlas International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning