Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Javier

Murcia, Spanje

€ 359.000

Woonoppervlakte 105m2
Perceeloppervlakte 177m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Marquanthouses, uw makelaarskantoor in Spanje biedt aan: Fantastische villa's in moderne stijl, gelegen in San JAVIER, SANTIAGO DE LA RIBERA tussen zee en golf. De villa's van Alejandra VII zijn zorgvuldig verdeeld, ontworpen in een U-vorm om de ruimte optimaal te benutten. Verdeeld in 3 slaapkamers met 2 badkamers, met een privé zwembad en parkeerplaats.Prachtige villa's met alles op de begane grond en een enorm terras op de eerste verdieping.Solarium.. Uitgerust met een groot terras en privé zwembad, met on-site privé parkeren. Deze villa's zijn gelegen aan de rand van een typisch Spaans dorp met alle voorzieningen in de buurt. De stad onderscheidt zich door zijn strategische ligging. Het gebied heeft allerlei voorzieningen, winkels, restaurants, scholen, apotheken, enz. en het hele jaar door leven, zodat steeds meer mensen Santiago de la Ribera, San Javier kiezen als nieuw residentie. Neem contact met ons op. Een prachtige villa voor uw nieuwe mediterrane leven..Prachtige villa's. Voorzien van een groot terras en privé zwembad. Allemaal gebouwd met eersteklas materialen. Volledig ingerichte keuken, met veel inbouwkasten. Alle slaapkamers hebben grote kasten.Airconditioning. U kunt de auto in de tuin parkeren. Villa in een van de beste delen van de Mar Menor, op slechts 600 meter van het PRACHTIGE strand en op 800 meter van het winkelcentrum Dos mares. Grotere percelen beschikbaar. 3 Villa's vrij, klaar in 12 maanden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID290251

ID makelaar797415

Prijs€ 359.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30730

Plaats San Javier

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning