Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Holiday-Estate

Holiday-Estate
Vindictivelaan 20B
8400 Oostende
België
+32 59 46 46 00
https://www.holiday-estate.com/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK: BE0863.131.932
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2019

Medewerkers

Stephanie Renty

Zaakvoerder

Francky Renty

Zaakvoerder

Shaun Delcour

Zaakvoerder/Sales Director

Over Holiday-Estate

Als erkend vastgoedmakelaar (met BIV-nummer 512883) staat Stephanie gekend omwille van haar persoonlijke begeleiding, minutieuze opvolging na verkoop en de proactieve instelling. Zo organiseert ze op onnavolgbare wijze bezichtingstrips voor klanten. Op die manier kunnen ze zorgeloos op verkenning naar Spaans vastgoed. Shaun Delcour, echtgenoot van Stephanie, is ook gepokt en gemazeld in de vastgoedwereld. Meer dan 6 jaar ervaring bij Caenen, maakt van hem een expert in de verkoop van woningen en tweede verblijven. En ook Shaun verloor zijn hart in het warme Spanje. Hij is een absolute liefhebber van de Spaanse cultuur: vooral de gastronomie en de vele ontspanningsmogelijkheden, maken het voor hem een plek om telkens naar terug te keren.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Holiday-Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden