Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Watervillaparck Giethoorn

Overijssel, Nederland

€ 579.000 exclusief btw

Watervillaparck Giethoorn

  • Nieuw vakantiepark op uitzonderlijk mooie locatie, in het authentieke Giethoorn nabij het prachtige Nationaal Park De Weerribben – Wieden

  • 18 exclusieve riet gedekte, onder architectuur gebouwde, recreatievilla’s aan het water, met eigen aanlegsteiger

  • Verhuur via de professionele verhuurorganisatie Fijn op Vakantie met ruime eigen gebruik mogelijkheden tot maximaal 12 weken

Recreatievilla's Watervillaparck Giethoorn
Investeren in een recreatiewoning op Watervillaparck Giethoorn, dan beleg je in het beste van twee werelden. Het is een bijzonder project in Giethoorn, het Venetië van het Noorden. In dit authentieke waterdorp met z’n rijke geschiedenis ontwikkelt Van Wijnen Recreatiebouw 18 rietgedekte, exclusieve 6-persoons recreatievilla’s in 2 types. Heb jij interesse in investeren in deze recreatiewoningen?

Daarom investeren in Watervillaparck Giethoorn
o Ruim opgezet park in een prachtige omgeving
o Met eigen aanlegsteiger voor een sloep
o Karakteristieke uitstraling passend bij de Giethoornse omgeving
o Sfeervolle, toeristische locatie
o Duurzaam, energiezuinig, comfortabel en luxe

Luxe recreatievilla's in Giethoorn
De luxe villa’s bieden alles wat het leven mooi maakt. Wil je lekker relaxen in optimale rust en privacy? In en om je recreatievilla op Watervillaparck Giethoorn kan dit bij uitstek. Via de kanalen en grachten vaar je bovendien direct het fraaie en rustgevende natuurgebied Weerribben-Wieden in. Zin in een terrasje en een goed glas? Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo naar het levendige dorpshart van Giethoorn. Dit sfeervolle dorp zal je zeker verrassen.

Recreatievilla's Watervillaparck Giethoorn
Watervillaparck Giethoorn valt deels onder beschermd dorpsgezicht: een gebied met een bijzonder, cultuurhistorisch karakter. Daarom zijn de 18 6-persoons recreatievilla’s binnen dit project ontworpen met respect voor de omgeving en het oude Giethoorn. Je ziet het onmiddellijk aan het rietgedekte dak en de karakteristieke kleuren en materialen: dit is écht Giethoorn. Toch gaat de historie hier hand in hand met een moderne uitstraling en afwerking. De recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn hebben daarmee een compleet eigen identiteit. Zeg maar gerust uniek!

Onderhoudsarm en duurzaam
De 6-persoons recreatievilla’s in Giethoorn zijn traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. Het recreatievastgoed van Van Wijnen laat bij realisatie en gebruik een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achter. Een geruststellende gedachte. Kortom, de aanschaf van een recreatievilla op Watervillaparck Giethoorn is een duurzame investering.

Verhuur Recreatievilla's
Steeds meer mensen kiezen voor beleggen in recreatievastgoed. Voor verhuur en/of deels eigen gebruik (maximaal twaalf weken per jaar waarvan maximaal twee weken in het hoogseizoen - juli en augustus). Wil je zekerheid en een goed rendement? Ga dan voor Watervillaparck Giethoorn.

Gegevens

Project ID290709

Prijs€ 579.000 exclusief btw

Aantal units 18

Woonoppervlakte 87 - 87m2

Perceeloppervlakte 440 - 700m2

Verwachte oplevering 2023 - 2023

Verwachte rendement 4.5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Kloostersteeg 2

Postcode 8355 AA

Plaats Giethoorn

Land Nederland

Regio Overijssel

Aangeboden door:

Van Wijnen Recreatiebouw B.V.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project