Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

HUB Leisure Investments

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

HUB Leisure Investments
Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
Nederland
+31 (0) 6 25 31 18 57
https://www.hubresortsverkoop.nl/
Standnummer - 346

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over HUB Leisure Investments

HUB Leisure Investments en HUB Resorts zijn onderdeel van HUB Leisure Group. Een snelgroeiende en ambitieuze full-service organisatie op het gebied van ontwikkeling, verkoop en verhuur van vakantieparken op bijzondere locaties. De komende jaren gaan er bijna 500 vakantiewoningen in zowel Nederland als in het buitenland door ons gerealiseerd worden. En daar zijn wij trots op!

 Wij hebben met HUB Resorts veel ervaring in een snel groeiende en veranderende markt en werken met meerdere gespecialiseerde partners samen. Wij stellen alles in het werk om het rendement voor onze eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij door het toepassen van flexibele boekingen, automatische dynamische prijsstelling en het volledige beheer van de woningen op een professionele wijze te verzorgen. Ook willen wij onze gasten continue op onze vakantieparken blijven verassen om hun op deze manier een unieke vakantie ervaring te bieden. Metanoia creëert nieuwe plekken uit oude. Wij zorgen voor de ommekeer van oude naar een nieuwe functionaliteit van een plek. Maar we erkennen vooral ook de kwaliteit van de plek, zoals die was en zoals die wordt. Of het nu woningen, appartementen, bedrijfsmatig, recreatief of maatschappelijk vastgoed betreft, Metanoia creëert de oplossing voor een nieuw of getransformeerd goed functionerend gebouw of gebied.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod HUB Leisure Investments

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden