Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Terug naar overzicht

Nieuwbouwproject in Goes

Zeeland, Nederland

€ 149.000

Woonoppervlakte 25m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

WATERSTATE | GOES
Op een prachtige A-locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt een uniek leisure-concept gerealiseerd: Waterstate. Er worden in het totaal 89 hotelappartementen gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL, XXL. Het verschil zit in de afmeting, de indeling en uitzicht over het Havenkanaal. Alle hotelappartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

Het luxe complex bestaat uit 7 verdiepingen, een restaurant en een shop op een prachtige locatie. De samenwerking met, het op loopafstand gelegen, Fitland en Vitae Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving!

COMPLETE ONTZORGING VOOR U ALS EIGENAAR
Waar investeren in recreatief vastgoed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Waterstate geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, ook toekomst onderhoud en vervanging van het interieur. De hotelappartementen bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar met een geïndexeerd netto rendement. Daarnaast worden de hotelappartementen vrij op naam verkocht, waardoor u geen overdrachtsbelasting bent verschuldigd.

DE BOUW IS IN VOLLE GANG!
Het officiële startsein is gegeven en de bouw van Waterstate is op 29 september jl. gestart! Wanneer u nu een hotelappartement binnen dit project aankoopt ontvangt u direct rendement op uw investering! Genoeg reden om een investering binnen Waterstate te overwegen.

GEÏNDEXEERDE NETTO HUUROPBRENGST
Otium keert u vooraf een vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt voor u. Wanneer u investeert in Otium Roosendaal heeft u de keuze uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar.
De vaste formule biedt u een vast geïndexeerd rendement van 4,75% op uw investering. Bij de variabele formule ontvangt u de eerste 5 volledige jaren + resterende maanden van het jaar een netto geïndexeerd rendement van 5%. Na de periode van 5 jaar wordt uw huurovereenkomst variabel.

Benieuwd of een investering in Waterstate voor u interessant is? Vraag vrijblijvend de brochure aan!

EIGEN GEBRUIK
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u 14 dagen jaar buitenom de schoolvakanties een weekend of midweek tegen een gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Waterstate te bieden heeft. Waterstate doet u hiervoor jaarlijks een aanbod.

BENIEUWD OF EEN INVESTERING IN WATERSTATE VOOR U INTERESSANT IS?
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar. Wij ontmoeten u graag!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID291616

Prijs€ 149.000

Bouwjaar 2024

Woningtype Nieuwbouwproject

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Westhavendijk

Plaats Goes

Land Nederland

Regio Zeeland

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning