Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Waterstate Goes

Zeeland, Nederland

€ 149.000 - € 205.000 v.o.n. exclusief btw

Waterstate Goes

  • 15 jarige huurovereenkomst met keuze voor een vaste of variabele formule

  • NIEUW: Vaste formule met 4,75% geïndexeerde huurinkomsten

  • Variabele formule met een start rendement van 5%

WATERSTATE | GOES
Op een prachtige A-locatie aan het water nabij het bruisende centrum van het Zeeuwse Goes wordt een uniek leisure-concept gerealiseerd: Waterstate. Er worden in het totaal 89 hotelappartementen gerealiseerd in drie verschillende typen: L, XL, XXL. Het verschil zit in de afmeting, de indeling en uitzicht over het Havenkanaal. Alle hotelappartementen worden ingericht met een modern en luxe interieur.

Het luxe complex bestaat uit 7 verdiepingen, een restaurant en een shop op een prachtige locatie. De samenwerking met, het op loopafstand gelegen, Fitland en Vitae Wellnessresort Goes zorgen voor een unieke Leisure beleving!

COMPLETE ONTZORGING VOOR U ALS EIGENAAR
Waar investeren in recreatief vastgoed soms samengaat met zorgen over verhuur en beheer, is daar bij Waterstate geen sprake van. De ervaren exploitant neemt u alles uit handen, ook toekomst onderhoud en vervanging van het interieur. De hotelappartementen bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar met een geïndexeerd netto rendement. Daarnaast worden de hotelappartementen vrij op naam verkocht, waardoor u geen overdrachtsbelasting bent verschuldigd.

DE BOUW IS IN VOLLE GANG!
Het officiële startsein is gegeven en de bouw van Waterstate is op 29 september jl. gestart! Wanneer u nu een hotelappartement binnen dit project aankoopt ontvangt u direct rendement op uw investering! Genoeg reden om een investering binnen Waterstate te overwegen.

GEÏNDEXEERDE NETTO HUUROPBRENGST
Otium keert u vooraf een vastgelegde huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is. Daarnaast worden de variabele huurinkomsten inzichtelijk gemaakt voor u. Wanneer u investeert in Otium Roosendaal heeft u de keuze uit 2 verschillende verhuurformules. Beiden bieden u een langjarige huurovereenkomst van minimaal 15 jaar.
De vaste formule biedt u een vast geïndexeerd rendement van 4,75% op uw investering. Bij de variabele formule ontvangt u de eerste 5 volledige jaren + resterende maanden van het jaar een netto geïndexeerd rendement van 5%. Na de periode van 5 jaar wordt uw huurovereenkomst variabel.

Benieuwd of een investering in Waterstate voor u interessant is? Vraag vrijblijvend de brochure aan!

EIGEN GEBRUIK
Als eigenaar van een hotelappartement kunt u 14 dagen jaar buitenom de schoolvakanties een weekend of midweek tegen een gereduceerd tarief genieten van de luxe en comfort die Waterstate te bieden heeft. Waterstate doet u hiervoor jaarlijks een aanbod.

BENIEUWD OF EEN INVESTERING IN WATERSTATE VOOR U INTERESSANT IS?
Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar. Wij ontmoeten u graag!

Gegevens

Project ID291616

Prijs€ 149.000 - € 205.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 89

Woonoppervlakte 25 - 39m2

Verwachte oplevering 2024

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Westhavendijk

Plaats Goes

Land Nederland

Regio Zeeland

Aangeboden door:

A-Leisure Recreatiemakelaars

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project